Arama

Bir Antep Hakiyesi

01/12/2023 06:27 | Son Güncelleme : 12/03/2025 19:45 | Netosfer


Bir Antep Hakiyesi

Müşterilerine lezzetli yemekler yedirmek için işin mutfağına çıraklıktan başlamış işini severek yapmış, yaptığı sunumlarıyla hem görseli hem lezzeti aynı noktada buluşturmuş yani iliklerine kadar ustalığından taviz vermemiş bir Babanın kızıyım.

Onun tabiriyle biz lokantacıyız; işimizin ustasıyız."Pilav yaparız kaldı mı dolma yaparız kaldı mı çorba yaparız yine satarız." Bir pilav ile üç çeşit yemek sunumu yapılabileceğinin böylece israfın da önüne geçilebilineceğinin kanıtı değil mi sizce de...Antep lezzetinde daha geniş yelpazede buluşmak dileğiyle Hoşçakalın

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Katmer'in Duayeni Katmerci Zekarya Usta

Katmer'in Duayeni Katmerci Zekarya Usta

Mehmet Özsimitçi kimdir? Masterchef Mehmet Usta (Katmerci Zekeriya Usta) kimdir, kaç yaşında, nereli,?

1 yıl önce
Gastronomi Dünyası için GİBTÜ’den önemli bir çalışma

Gastronomi Dünyası için GİBTÜ’den önemli bir çalışma

GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çekiç tarafından hazırlanan çalışma gastronomi alanının en saygın dergilerinden

1 yıl önce
Bg