
Müşterilerine lezzetli yemekler yedirmek için işin mutfağına çıraklıktan başlamış işini severek yapmış, yaptığı sunumlarıyla hem görseli hem lezzeti aynı noktada buluşturmuş yani iliklerine kadar ustalığından taviz vermemiş bir Babanın kızıyım.
Onun tabiriyle biz lokantacıyız; işimizin ustasıyız."Pilav yaparız kaldı mı dolma yaparız kaldı mı çorba yaparız yine satarız." Bir pilav ile üç çeşit yemek sunumu yapılabileceğinin böylece israfın da önüne geçilebilineceğinin kanıtı değil mi sizce de...Antep lezzetinde daha geniş yelpazede buluşmak dileğiyle Hoşçakalın






Bunlar da ilginizi çekebilir
Katmer'in Duayeni Katmerci Zekarya Usta
Mehmet Özsimitçi kimdir? Masterchef Mehmet Usta (Katmerci Zekeriya Usta) kimdir, kaç yaşında, nereli,?
1 yıl önceEmek Anılar ve Antep Kuymağı
1 yıl önceGastronomi Dünyası için GİBTÜ’den önemli bir çalışma
GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çekiç tarafından hazırlanan çalışma gastronomi alanının en saygın dergilerinden
1 yıl önce