Arama

CİGERCİ ERDAL LEZZET ŞÖLENİ SUNUYOR!

01/12/2023 15:28 | Son Güncelleme : 12/03/2025 20:07 | Netosfer


CİGERCİ ERDAL LEZZET ŞÖLENİ SUNUYOR!
Gaziantep'in yöresel tatlarının en lezzetli duraklarından birisi olan Ciğerci Erdal Müşterilerine eşsiz bir lezzet söleni sunuyor.   Müşterilerine ciger ve kebap çeşitlerinin yanı sıra Paça beyran ile Gazianteplilerden yoğun ilgi görüyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müşterilerini en iyi ve en titiz şekilde ağırlayan   Ciğerci Erdal İbni Sina, beyran ve paçanın  yanısıra eşsiz kebap çeşitleriyle de müşterilerinden tam not alıyor.
Kısa süre önce harika konseptine   Paça ve Beyran ekleyen Ciğerci Erdal, güler yüzlü personelleri titiz ve hijyen konusunda da son derece duyarlı.
 
GAZİANTEP LİLERİN  TERCİHİ CİĞERCİ ERDAL 
 
Kısa sürede Gazianteplilerin adeta ilgi odağı haline geldiklerini belirten İşletme sahiplerinden, Felat Ergen, gazetemize  yaptığı açıklamada işlerini en iyi şekilde yaptıklarını ve kaliteden asla ödün vermediklerini dile getirdi. Ergen, birçok lokantaya göre ciger'de olduğu gibi paça ve beyranda son derece farklı ve lezzetli olduğunu vurgulayarak, "Biz kelle paçamızı sadece kuzunun kellesinden  yapmıyoruz. Kellenin  yanısıra ayak ve kuzunun işkembesini de temiz ce titiz bir şekilde hazırlayarak   müşterilerimizin damak zevkine sunuyoruz. Bu yöntem Gaziantepli hemşerilerimizce  bilinen ve evlerde yapılan kelle paça uygulamasının aynısıdır. Müşterilerimiz  her fırsatta memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Onların bu memnuniyeti ise bizim işimizi daha da iyi yapmamıza zorluyor. Biz yemeklerimizi  hazırlarken içine sevgimizi de katarak Konuklarımıza sunuyoruz. Birbirinden leziz ciger  ve kebap  çeşitlerimizin tadına bakmaları içinde tüm hemşerilerimizi İbni Sina'da bulanan ciğerci Erdal salonuna   bekliyoruz" açıklamasında bulundu.. HABER MERKEZİ

 

 
 
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gastronomi Dünyası için GİBTÜ’den önemli bir çalışma

Gastronomi Dünyası için GİBTÜ’den önemli bir çalışma

GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çekiç tarafından hazırlanan çalışma gastronomi alanının en saygın dergilerinden

1 yıl önce
Bg