Gaziantep'in yöresel tatlarının en lezzetli duraklarından birisi olan Ciğerci Erdal Müşterilerine eşsiz bir lezzet söleni sunuyor. Müşterilerine ciger ve kebap çeşitlerinin yanı sıra Paça beyran ile Gazianteplilerden yoğun ilgi görüyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müşterilerini en iyi ve en titiz şekilde ağırlayan Ciğerci Erdal İbni Sina, beyran ve paçanın yanısıra eşsiz kebap çeşitleriyle de müşterilerinden tam not alıyor.
Kısa süre önce harika konseptine Paça ve Beyran ekleyen Ciğerci Erdal, güler yüzlü personelleri titiz ve hijyen konusunda da son derece duyarlı.
GAZİANTEP LİLERİN TERCİHİ CİĞERCİ ERDAL
Kısa sürede Gazianteplilerin adeta ilgi odağı haline geldiklerini belirten İşletme sahiplerinden, Felat Ergen, gazetemize yaptığı açıklamada işlerini en iyi şekilde yaptıklarını ve kaliteden asla ödün vermediklerini dile getirdi. Ergen, birçok lokantaya göre ciger'de olduğu gibi paça ve beyranda son derece farklı ve lezzetli olduğunu vurgulayarak, "Biz kelle paçamızı sadece kuzunun kellesinden yapmıyoruz. Kellenin yanısıra ayak ve kuzunun işkembesini de temiz ce titiz bir şekilde hazırlayarak müşterilerimizin damak zevkine sunuyoruz. Bu yöntem Gaziantepli hemşerilerimizce bilinen ve evlerde yapılan kelle paça uygulamasının aynısıdır. Müşterilerimiz her fırsatta memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Onların bu memnuniyeti ise bizim işimizi daha da iyi yapmamıza zorluyor. Biz yemeklerimizi hazırlarken içine sevgimizi de katarak Konuklarımıza sunuyoruz. Birbirinden leziz ciger ve kebap çeşitlerimizin tadına bakmaları içinde tüm hemşerilerimizi İbni Sina'da bulanan ciğerci Erdal salonuna bekliyoruz" açıklamasında bulundu.. HABER MERKEZİ
