Baklavayı herkes yapar, Farkı ve kaliteyi MAMATO Baklava yapar
Tadına Doyulamayan Lezzet; MAMATO Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Tuncel,MAMATO Baklavalarının başarısının ve sektörleri ile alakalı Gaziantep'in İlk ve En Büyük Yemek ve Mekan Keşif Platformu olan ANTEP LEZZETİ’nin sorularını yanıtladı…
Gaziantep'te ünü sınırları aşmış Mamato Baklava damak tutkunlarının adeta göz bebeği oldu. MAMATO Baklavaları Kurucusu Vakkas Tuncel'in yaptığı muhteşem baklava çeşitleri ile konuklarına adeta parmak ısırtıyor...
ANTEP LEZZETİ MAMATO'DA
Gaziantep'e hizmet veren MAMATO Baklavaları yoğun ilgi görmeye devam ediyor . Hazırladığı leziz baklava çeşitleri ile müşterilerinin gönüllerini fetheden MAMATO Baklavaları kalitesiyle de müşterilerinden tam not alıyor.
GÖZ KAMAŞTIRAN TASARIM
MAMATO Baklavaları işletmesinde Gaziantep halkı için her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İşletmenin tüm dizaynı el emeği ile yapıldı. İşletmeye girişte duvarlara monte edilmiş, göz kamaştıran taşlar göze çarpıyor, sol tarafta Antep Savunması Kahramanlarından silah arkadaşı MAMATO Karayılan’ı anlatan bir panoya rastlarsınız.
MAMATO BAKLAVA KALİTENİN ADRESİ OLDU
Tezgah, fıstık taneleri ile süslenmiş, tavanda bir dereyi andıran güzel bir manzara görürsünüz. Masalar ise çok kaliteli ahşaptan yapılmış. Duvarlarda eski tabaklar ve silahlar ise işletmeye ayrı ve güzel bir hava katmış. Kısacası MAMATO Baklavaları, herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceği mükemmel bir işletme.
MAMATO'YU MUTLAKA ZİYARET EDİN
Gaziantep'in lezzet durağı MAMATO Baklavaları müşterilerinin beğenisini kazandı. Hijyenik ortamı ve damalarda bıraktığı eşsiz lezzeti ile alkışları üzerinde toplayan MAMATO Baklavaları değişik ve eşsiz konsepti ile de ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor.
VAKKAS TUNCEL ATALARININ İZİNDE
Baklavalarının tadı ve görüntüsü ile Gastronomiye yeni bir soluk kazandıran MAMATO Baklavaları güler yüzlü personelleri ile de ön plana çıkıyor. MAMATO Baklavaları Kurucusu Vakkas Tuncel, MAMATO Baklavalarının hikayesinin Fransız harbine dayandığını söyledi. Bugünlere gelebilmek için oldukça büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Tuncel, "Dedem Şahinbey ve Karayılan ile birlikte savaşmış, Karayılan’ı sevdiğinden onun lakabını soyadı olarak kullanmış. Mamato Karayılan, 200 kişilik çetesiyle beraber Fransız harbinde, düşmanla göğüs göğüse çarpışmış bir yiğit olup namı son derece büyüktür. Biz de bu nedenle torunları olarak firmamıza bu ismi verip atamızın adını yaşattık. Tüm Türkiye ve Gaziantep halkını MAMATO Baklavalarına davet ediyorum. MAMATO muhteşem bir tat" diye konuştu.
GAZİANTEPLİLER MAMATO'YU ÇOK SEVDİ
Baklava sektörüne 11 yaşında başladığını kaydeden Vakkas Tuncel, "Günlük 1200 ton baklava üretim kapasitesine sahibiz. MAMATO Baklavayı 3 katlı 290 metrekare bir alan üzerine kurduk. Öncesinde Almanya'da açtığımız bir restoranımız vardı. Alman halkı lezzetlerimizi çok severek tüketti. Yakaladığımız lezzeti ve kaliteyi memleketim olan Gaziantep'e taşımak istedim ve bugün MAMATO'yu çok sevdiğim ana vatanının olan Gaziantep halkının hizmetinde olmanın gururunu yasıyorum.Yine MAMATO'yu kurarken değişik bir dekor tasarım yaptık. MAMATO'yu baklavalarımızı Gaziantepli hemşerilerimizde çok sevdi. Onların bu memnunyeti bizleri de çok mutlu ediyor. İşimizde son derece iddialıyız, ve ürünlerimizin her zaman arkasındayız" diye konuştu.
Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ve MAMATO Baklava kurucusu Vakkas TUNCEL ile bir araya geldi...
MAMATO BAKLAVA NEREDE ADRES
Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:129/D, 27100 Şehitkamil/Gaziantep 7,6 kmGaziantep / Şehitkamil
İLETİŞİM
İŞTE MÜŞTERİLERİN YORUMLARI
MAMATO BAKLAVA KONUM